Del 3


Drömmer om en stor lägenhet där jag får plats med en PAX garderob från IKEA... Me♥...

Har man inte sin "drömgarderob" och inte heller har råd med en ny så finns det ju alltid lite knep att ta till för att göra den snyggare, fräschare och mer lättöverskådlig... (Har ni inte läst Del1 och Del2 så finns de i arkivet)

Ute i butikerna finns det massor med olika lådor, kartonger, askar, ja lite allt möjligt... Tänk igenom i förväg när du är hemma och kan titta i garderoben vad det är du tror skulle göra garderoben snyggare - gör sedan en liten inköpslista -  & sedan är du färdig för att ta dig en tripp in till stan /eller butikerna... :)

Ett tips är att dela upp allting i kategorier precis så som vi gjorde med kläderna (se del1 & 2)... Här är ett par exempel:

*Skärp
*Scarves
*Armband
*Hattar
*Halsband
*Strumpor

Sedan kan man tänka ut hur man vill förvara varje kategori... T.ex. halsbanden kanske man vill hänga upp för att de inte skall trassla ihop sig i varandra medan strumpor kanske man vill förvara i en fin låda... Capiche?

När man väl har köpt dessa olika förvaringsmaterial så kan man sätta små lappar på framsidan så att man vet vilken låda som har strumpor i och vilken det är som kanske har hattar...
Ett annat tips är (om det inte är alldeles för många) att ta kort på det som finns där i så att man lätt ser det... På så sätt behöver man aldrig öppna en ask eller låda för att se vad som finns där i...

Jag gjorde detta för ett tag sen och var såååå nöjd med garderoben efteråt... Man får en känsla av kontroll och att man faktiskt vet var sakerna finns... TESTA!  ;)

KRAM♥

Källa: (bilden) IKEA

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0